Nybegynnerkurs

 Også for deg som er litt erfaren og ønsker påfyll. Har du lyst til å lære mer om arkeologi, kulturhistorie og metallsøk? Vestfold og Telemark Detektorklubb i samarbeid med Vestfold og Telemark Fylkeskommune, arrangerer åpent kurs for alle som ønsker å lære mer om metallsøking som hobby.

Her er alle velkommen. Barn må være i følge med voksne.Kurset er gratis og kostnadsfritt. Klubben har noen metallsøkere til utlån, gi beskjed ved påmelding om du ønsker å låne en søker. Kurset krever ingen forkunnskaper, kun godt humør. Du behøver ikke være medlem av klubben for å delta.

Kurset er todelt, en kveld med teori i klubbens lokaler i Hystadveien 15, onsdag 27 april fra kl 18:00 – 21:00. Den andre delen er praktisk metallsøk, og vil foregå utendørs på egnet sted, dette blir på dagtid søndag 1 mai fra kl. 10:00 – 16:00.

Skjema for påmelding finner du her: https://www.vtdklubb.no/pamelding-kurs/ og i menyen. Det er ett begrenset antall plasser, så her gjelder førstemann til mølla. Du vil få tilbakemelding om bekreftet kursplass.Alle kursdeltakere vil få kursbevis etter endt kurs.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *